PSV komt met teaser: kort voor laatste thuisduel een nieuw shirt

17 mei om 09:15

PSV zal kort voor het laatste competitieduel een nieuw shirt presenteren. De Eindhovenaren plaatste zelf een teaser voor een nog onbekend shirt op X. Kort geleden werd het nieuwe uitshirt al bekend.

'Zondag, 14.15, Philips Stadion', staat in het bericht van PSV. Het filmpje van zes seconden geeft nog niet veel weg van het nieuwe shirt, maar wel is zwarte inkt te zien. Het is dus nog onduidelijk of het om het nieuwe thuisshirt of het derde shirt van de Eindhovenaren gaat. Kort geleden presenteerde PSV nog het nieuwe uitshirt. 

Dat uitshirt kwam op veel kritiek te staan van de fans. Zo was het logo niet in de traditionele rood-witte kleur en ook het patroon op het shirt werd niet overal gewaardeerd. Omdat het uitshirt zwart is, is de kans klein dat ook het derde shirt in een donkere kleur zal zijn.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!