Timber dankbaar na 'fantastisch seizoen': 'Wij zijn Ajax en wij zijn de beste'

23 mei 2022 om 13:36
Laatste update: 23 mei 2022 om 13:51

Jurriën Timber heeft in een video de Amsterdamse fans bedankt voor hun steun tijdens het afgelopen seizoen. De jonge verdediger nam de succesvolle jaargang door aan de hand van fraaie beelden.

Vooral de Champions League-campagne staat Timber nog helder voor de geest. "Ik heb duels uitgevochten met de beste van de wereld", vertelt hij. "We waren de beste van de groep, samen met jullie allemaal. We hebben tegenslagen gehad. We hebben fouten gemaakt, maar we pakten onszelf op."

De verdediger werd na afloop van het seizoen uitgeroepen tot Talent van het Jaar en is niet meer uit de Ajax-basis weg te denken. "Wij zijn Ajax, wij zijn de beste. We zijn de terechte kampioen van Nederland. Familie en vrienden en supporters, bedankt voor het fantastische seizoen. Ik heb ervan genoten."

Uiteindelijk reikte Timber met Ajax tot de achtste finale van de Champions League, waarin Benfica over twee duels te sterk bleef. In de competitie eindigden de Amsterdammers als eerste, waar de bekerfinale tegen PSV met 2-1 verloren ging.