Sneer naar Sneijder: 'Ajax heeft spelers nodig die presteren, geen excuusbrie­ven'

Van Hangegem sneert naar Sneijder
6 augustus 2023 om 22:07
Laatste update: 6 augustus 2023 om 22:13

Willem van Hanegem is niet overtuigd van het spel dat zijn Feyenoord liet zien tegen PSV. De Kromme is echter niet van mening dat PSV na de winst in De Kuip de grote titelfavoriet is.

PSV versloeg Feyenoord in de eigen Kuip met 0-1 en legde zo beslag op de Johan Cruijff Schaal. 'Tegen PSV veroverde Feyenoord gewoon te weinig ballen en eenmaal in het balbezit was het vaak de bal in recordtempo kwijt, terwijl het elftal net in voorwaartse beweging was', schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. 'Nu PSV van Feyenoord heeft gewonnen, is die ploeg opeens voor mensen weer de titelfavoriet.'

'Aan Ajax denken ze nauwelijks nog. Als Edson Alvárez en Mohammed Kudus nog vertrekken, is daar heel veel geld', waarschuwt Van Hanegem. 'Dan kunnen we zien wat die Duitser Sven Mislintat voor elkaar krijgt op de transfermarkt, precies daar waar ze hem voor hebben gehaald. Spelers halen. Niet om Wesley Sneijder terug te halen, nadat hij eerst een excuusbrief had getikt naar de harde kern. Ajax heeft spelers nodig om te presteren, geen excuusbrieven', besluit Van Hanegem.