Is er voetbal vandaag?

VN TV-gids: Frankrijk neemt het op tegen België, Italië komt ook in actie

9 september om 06:30
Laatste update: 8 september om 23:54

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Frankrijk - België

Frankrijk neemt het in Lyon op tegen België in de tweede speelronde van de Nations League. De Fransen verloren hun vorige wedstrijd tegen Italië met 1-3 in eigen huis en zullen dus tegen de Belgen op zoek zijn naar revanche. België wist met 3-1 af te rekenen met Israël door twee doelpunten van Kevin de Bruyne. Deze kraker begint om 20.45 uur en zal worden uitgezonden op Ziggo Sport 2. Op Ziggo Sport is een schakelprogramma zodat je niks van alle belangrijke momenten mist. 

Israël - Italië

Israël neemt het op papier thuis op tegen Italië, maar zal dit door bekende redenen niet in eigen land doen. De wedstrijd zal worden gehouden in de Bozsik Arena in Boedapest dat een capiciteit van 8.500 man heeft. De Italianen zullen vol goede moed de wedstrijd ingaan na de gewonnen wedstrijd tegen Frankrijk. Israël hoopt zich daarentegen te kunnen revancheren na hun verloren uitwedstrijd tegen België. Deze wedstrijd begint om 20.45 uur en zal worden uitgezonden op Ziggo Sport 3. Op Ziggo Sport is een schakelprogramma zodat je niks van alle belangrijke momenten mist.