Mijnans niet onder de indruk van Stadio Olimpico: 'De Kuip was indrukwekkender'

Mijnans niet onder de indruk van Stadio Olimpico: 'De Kuip was indrukwekkender'

7 maart 2023 om 22:23

Sven Mijnans maakte deze winter de overstap van Sparta Rotterdam naar AZ en mocht dinsdagavond zijn Europese debuut maken voor de Alkmaarders tegen SS Lazio (1-2). De aanvallende middenvelder heeft genoten, maar onder de indruk was hij niet.

"Ik heb vooral van onszelf genoten", aldus Mijnans tegenover ESPN. "Het was een mooie ambiance, maar het was niet heel speciaal ofzo. Een paar weken geleden hebben we De Kuip gehad. Dat was een stuk indrukwekkender dan dit."

"Het is vooral leuk om hier te spelen", aldus de van Sparta overgekomen Mijnans over het Stadio Olimpico. "Van Het Kasteel naar hier is natuurlijk mooi. Het is een fantastische stad. Je komt naar AZ om Europees te spelen en een hoger niveau te halen. Dat lukt ook wat makkelijker met de jongens om je heen. Het is belangrijk dat ik mezelf blijf ontwikkelen en goede wedstrijden blijf spelen."

"Ik had twee maanden geleden niet gedacht dat ik hier zou staan", erkent de nuchtere middenvelder. "Het is heel mooi en ik ben blij dat ik heel veel speel en het hier en daar goed invul."

<iframe width="640" height="360" frameBorder="0"></iframe>