'Nieuwe blessure bij PSV: Van Nistelrooij mist zes spelers voor Rangers-thuis'

23 augustus 2022 om 18:49
Laatste update: 23 augustus 2022 om 22:34

Ruud van Nistelrooij mist zes spelers voor de returnwedstrijd met Rangers FC, meldt het Eindhovens Dagblad. Fredrik Oppegaard raakte maandag geblesseerd op de training en heeft zich hiermee toegevoegd aan het lijstje met afwezigen.

Naast Oppegard kan Van Nistelrooij ook geen beroep doen op Richard Ledezma, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen. De drie spelers liggen naar verwachting nog enkele weken uit de roulatie. Laatstgenoemde is herstellende van een operatie aan de blinde darm. Noni Madueke en Olivier Boscagli liggen er langer uit en zijn tot de winterstop niet inzetbaar. 

PSV speelt woensdagavond om 21.00 uur in het Philips Stadion de return tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. In Glasgow speelden de Eindhovenaren met 2-2 gelijk waardoor het duel in Eindhoven allesbeslissend is. De winnaar van deze wedstrijd mag zich opmaken voor de groepsfase van de Champions League.

Donderdagavond om 18.00 uur vindt de loting van de Champions League plaats in Istanbul. Naast Ajax gaat PSV mogelijk ook de koker in voor de loting van de groepsfase van het miljardenbal.