Thomas Tuchel blijft bij Bayern München

Groot nieuws uit Duitsland: 'Bayern en Tuchel toch verder met elkaar'

15 mei om 22:50

Thomas Tuchel blijft hoogstwaarschijnlijk toch de trainer van Bayern München. Volgens Duitse media zal de Duitser komend seizoen als trainer aan het seizoen beginnen. Eerder gaven club en trainer aan niet verder met elkaar door te willen.

Bayern München is al een tijd op zoek naar een nieuwe trainer, maar kreeg telkens een 'nee' te horen. 'Na gesprekken met het bestuur en het management van Tuchel, blijft de trainer toch', schrijft Sky Sports Deutschland. Daarmee komt er waarschijnlijk een einde aan de lange zoektocht van Der Rekordmeister naar een nieuwe trainer.

Onder andere Julian Nagelsmann, Xabi Alonso, Ralf Rangnick en zelfs Erik ten Hag passeerden de revue, maar geen van allen gaf zijn akkoord aan Bayern. Dus ging men toch weer in gesprek met Tuchel en dus lijken beide partijen er met elkaar uit zijn gekomen. Tuchel heeft nog een doorlopend contract tot medio 2025 en lijkt dus toch te gaan blijven.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!