Flekken ziet 'stapje' naar Ajax wel zitten: "Maar ik wil niet te veel speculeren"

1 juni 2022 om 10:06

Mark Flekken sluit niet uit dat hij komende zomer naar Ajax vertrekt. De Amsterdammers zouden hebben geïnformeerd naar de doelman van Oranje en SC Freiburg. Zelf hoorde de 28-jarige Limburger nog niks, meldt hij aan Trouw.

"Ik heb zelf geen contact gehad", aldus Flekken. De keeper sluit niet uit dat zijn belangenbehartiger al wel met de landskampioen van Nederland gesproken heeft. "Mijn zaakwaarnemer? Dat zou goed kunnen. Maar ik heb met mijn manager afgesproken dat hij pas contact met mij opneemt als het concreet wordt. Hij regelt verder de dingen. Maar ik heb nog geen bericht van hem gekregen."

Flekken zou wel oren hebben naar een overstap naar de Amsterdammers. "Natuurlijk zou Ajax een mooi stapje zijn. Maar ik wil niet te veel speculeren. Eerst lekker deze interlandperiode doorkomen en dan zien we wel."

Toch zou de keeper er niet om malen mocht hij bij Freiburg blijven. "We spelen volgend jaar Europees. Ik heb ook nog een contract. Er is geen druk om te veranderen. Ik laat het maar op me afkomen. Als er niks komt, ga ik lekker verder bij mijn clubje."