'Management van Timber gespot bij internationaal kantoor United in Londen'

30 mei 2022 om 08:56
Laatste update: 30 mei 2022 om 08:59

Manchester United lijkt steeds concreter voor de diensten van Jurriën Timber. De Telegraaf stelt dat de belangenbehartigers van Timber vorige week zijn gesignaleerd bij het internationale kantoor van The Red Devils, dat in Londen is gevestigd. 

De Forza Sports Group, belangenbehartiger van Timber, is gezien op 5 Stratton Street in de Londense wijk Mayfair. Dat adres is belangrijk, aangezien de directie van United op die locatie de gesprekken voert over toptransfers, weet de krant te melden. United-manager Erik ten Hag kent Timber uiteraard goed en wil de verdediger graag meenemen naar de Premier League. United zou ook gecharmeerd zijn van Antony en Lisandro Martínez.

'Timber is een favoriet van Erik ten Hag en er wordt alles aan gedaan om de centrale verdediger naar Manchester te verhuizen', schrijft De Telegraaf. De verdediger zou ongeveer veertig miljoen euro moeten kosten volgens Britse media. Timber ontving dit seizoen de Talent van het Jaar-award bij Ajax en ligt tot 2024 vast in Amsterdam. Broer Quinten Timber, speelachtig bij FC Utrecht, staat op de radar van onder meer Ajax en PSV